This website is using cookies. Learn more..
 • ganoderma ganoderma-text ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
  ΒΟΤΑΝΟ. ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΔΩ
  ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΧΡΗΣΗ
  ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
 • ganoderma ΜΟΝΤΕΛΟ "ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ" Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ
  ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ
  ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ.
 • ganoderma ΚΑΝΤΕ ΤΟ
  ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ DXN!
  ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΓΙΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ! ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΦΤΑΣΤΕ ΨΗΛΑ!
video ΕΛΑΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
2016 Δεκέμβριος
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

Εγγραφή Newsletter

Όνομα :

E-mail:

Phone:

Πληροφορίες προϊόντων
Επιχειρηματική Ευκαιρία

Type the word!

captcha
Get a new text!

Σας τηλεφωνούμε εμείς!

Αν νιώθετε ότι προτιμάτε να μιλήσετε για αυτή την επιχειρηματική ευκαιρία με εμένα ή με κάποιον από τους συνεργάτες μου, παρακαλώ
το όνομά σας:

 

Please enter your country code next to your phone number!

Τηλέφωνο:

 

Ταυτότητα Skype:

 

ή το e-mail σας:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

Δεκ

23

Cordyceps_Sinensis_erevna

23. Δεκέμβριος 2016 Παρασκευή

Cordyceps sinensis Φάκελος Φαρμακευτικά μανιτάρια !


 


Επειδή τα πράγματα θα πρέπει επί τέλους να μπουν σε μια πραγματική επιστημονικά τεκμηριωμένη βάση, από σήμερα, ανοίγω τον φάκελο με φαρμακευτικά μανιτάρια.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον κίνδυνο που υπάρχει σε υπερβολές αδικώντας ένθεν και ένθεν, φύση και καταναλωτές.
 Την ενότητα αυτή θα την ξεκινήσω με το Cordyceps sinensis, μιας και καταλαμβάνει στην συνείδηση μου περίοπτη θέση για την πολλαπλή θεραπευτική του ιδιότητα. 


Πρόκειται για θαυματουργό ίαμα της φύσης ! 
Ιαπωνικά ονομάζεται - Tochukas
Κινέζικα ονομάζεται - Dong Chong Xia Cao
Τέλος η Αγγλική του ονομασία είναι - Caterpillar μανιτάρι.
Ένα είναι όμως το Cordyceps και δεδομένη είναι η υγεία, η ευεξία και η ομορφιά σ' αυτούς που μπορούν να το λαμβάνουν στην καθημερινότητα τους.


Cordyceps είναι το μοναδικό μεταξύ των φαρμακευτικών μανιταριών που στην καλλιέργεια βασίζεται σε ύπαρξη εντόμων και όχι ένα φυτό με τις συνηθισμένες ρίζες στο έδαφος, ή σε κάποιο άλλο γήινο σώμα.
Μέχρι σήμερα έχουν ανακαλυφθεί πάνω από 700 είδη Cordyceps σε όλο τον κόσμο με αξιοσημείωτο ότι όλα έχουν μια κοινή συνισταμένη μικρή ή μεγάλη προς όφελος του ανθρώπου.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, αποτελεί έναν μύκητα ( Μανιτάρι ) που μεγαλώνει παρασιτικά πάνω σε μεγάλα έντομα.


Ωστόσο, φαίνεται πιθανό ότι η καλλιέργεια του δύναται να υπάρξει και σε υποκατάστατους οργανικούς μηχανισμούς χωρίς να χάνει τις δραστικές του πολύτιμες ουσίες.
Τα κυριότερα είδη του ανακαλυφθήκαν στο ψηλό οροπέδιο του Θιβέτ όπου και χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες στην παραδοσιακή ιατρική.
Σήμερα καλλιεργείται σε υποστρώματα σιτηρών οδηγώντας μάλιστα την βελτίωση της ποιότητας αλλά και της προσιτής τιμής.
Οι βιολογικές και συνάμα οργανικές καλλιέργειες έδειξαν ότι δεν επηρέασαν τις ιαματικές του ιδιότητες και παραμένει πλούσιο σε πολυσακχαρίτες και θεραπευτικά λιπίδια.
Το Βασικότερο είναι ότι η cordycepin, 3-deoxyadenosine μάλιστα βελτιώθηκε αισθητά και ξεχωρίζει προς το καλύτερο από άλλες αδενοσίνες.
Από αυτή και μόνο την ικανότητα του cordycepin, που διακόπτει τη σύνθεση του RNA έχει οδηγήσει στη χρήση του Cordyceops ακόμα και σε θεραπεία των ιογενών λοιμώξεων, συμπεριλαμβανομένου του HIV και της ηπατίτιδας, καθώς επίσης και πολλών μορφών καρκίνου.
Σημαντικό είναι ότι το Cordyceops σε φυσιολογικά υγιή κύτταρα ενισχύει την λειτουργία και ανάπλαση τους, ενώ σε ταχέως διαιρούμενα καρκινικά και μολυσμένα από ιούς είναι σε θέση να άσκηση αποτελεσματική αναστολή της διαίρεσης τους.
Εξάλλου η αδενοσίνη με τη μορφή της μονοφωσφορικής αδενοσίνης και τριφωσφορική αδενοσίνη που αποτελεί ένα από τα βασικά δραστικά συστατικά του Cordyceops διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο μεταβολισμό της ενέργειας και κυκλικά νουκλεοτίδια περιλαμβανομένων cAMP.
Επίσης ασκούν ένα σημαντικό ρόλο στην μεταγωγή σήματος και ρύθμιση της παραγωγής ορμονών.

Έρευνα και κλινικές αποδείξεις:


 √ Αντιγήρανση & Cordyceps sinensis

 Έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά, ως συμπλήρωμα για τους ηλικιωμένους και εκείνους που αναρρώνουν από μακρά ασθένεια και μελέτες με τα Cordyceps έδειξαν σημαντική αύξηση στην πρόσληψη οξυγόνου, αερόβια ικανότητα και αντοχή στην κόπωση.
Πειραματικές αποδείξεις με βάση εκχυλίσματα πολυσακχαρίτη δείχνουν ότι Cordyceps sinensis είναι επίσης σε θέση να βελτιώσει τη λειτουργία του εγκεφάλου και αντιοξειδωτική δράση του ενζύμου ( Yπεροξειδική δισμουτάση, γλουταθειόνη υπεροξειδάσης και καταλάση ) η οποία, μαζί με την ευεργετική επίδραση της στην καρδιαγγειακή λειτουργία, είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα για την τόνωση και κοινωνική επαναδραστηριοποίηση.

 

 Το Αυθεντικό Cordyceps ΕΔΩ


 √ Αθλητική απόδοση & Cordyceps sinensis. Μια μελέτη του 1996 για δρομείς μεγάλων αποστάσεων ανέφεραν σημαντική βελτίωση στο 71% των συμμετεχόντων και γενικότερα έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν την αντοχή.
Σχετικές μελέτες με άτομα που δεν γυμναζόντουσαν καθόλου και έκαναν καθιστική ζωή δείχνουν επίσης μια σημαντική αύξηση της δυναμικότητας παραγωγής ενέργειας και οξυγόνου.
Ωστόσο, τρεις επόμενες μελέτες σε επαγγελματίες αθλητές ( Ποδοσφαιριστές, ποδηλάτες κ.α. ) δεν μπόρεσαν να αποδείξουν τα αναμενόμενα.
Οι ερευνητές αυτό το απέδωσαν στο γεγονός πως με άλλη διατροφή, έντονη καθημερινή προπόνηση και επικίνδυνα συμπληρώματα είχαν ήδη φτάσει στο μέγιστο σημείο της απόδοσης τους.

 √ Σεξουαλική λειτουργία & Cordyceps sinensis. Μελέτες απέδειξαν σαφή ωφέλεια για την ανδρική σεξουαλική υπολειτουργία αλλά σε βάθος χρόνο και συστηματικής λήψης.
Ανεπίσημα στοιχεία και εκθέσεις από την Κίνα δείχνουν επίσης πιθανά οφέλη για την γυναικεία λίμπιντο.
Με βάση τις μελέτες σε ζώα Cordyceps sinensis έχει σαφείς επιπτώσεις στην αύξηση των επιπέδων των αρσενικών ορμονών, τη βελτίωση λειτουργίας των όρχεων, την ποσότητα του σπέρματος και την ποιότητα.
In-vitro έρευνα δείχνει τέλος, ότι Cordyceps επηρεάζει το μεταγωγής σηματοδοτικό μονοπάτι της στεροειδογένεσης μετά το σχηματισμό της cAMP.
 √ Γονιμότητα & Cordyceps sinensis. Χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο από κορυφαίους ειδικούς στον τομέα της υπογονιμότητας και κλινικά στοιχεία δείχνουν ότι Cordyceps έχει ευεργετική επίδραση στη γονιμότητα των γυναικών και την επιτυχία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Εν μέρει αυτό μπορεί να οφείλεται στην ικανότητά του να διεγείρει β-οιστραδιόλη ( Οιστρογόνο ) παραγωγής, μέσω της αύξησης του Star ( Στερεοειδογόνο οξείας ρυθμιστικής πρωτεΐνης ) και της αρωματάσης expression.
Η ικανότητα του Cordyceps sinensis να αυξήσει την παραγωγή οιστρογόνων έχει επίσης δυναμικό όφελος για την διαχείριση της μεταμμηνοπαυσιακής οστεοπόρωσης.
 √ Διαβήτης & Cordyceps sinensis. Πειραματικά στοιχεία δείχνουν ότι Cordyceps sinensis είναι σε θέση να συμβαλει καθετα στην απελευθέρωση ινσουλίνης, να αυξήσει την Ηπατική γλυκοκινάση και τελος να αυξήσει την ευαισθησία των κυττάρων στην ινσουλίνη.
Σε μια τυχαιοποιημένη μελέτη το 95% των ασθενών που έλαβαν θεραπεία με 3g / ημέρα βιομάζας Cordyceps sinensis είδαn βελτιώσεις στο προφίλ του σακχάρου στο αίμα τους σε σύγκριση με το 54% αντιμετωπίζονται με άλλες μεθόδους.
Επιπλέον έχει αναφερθεί ότι η κατανάλωση των 4,5 g / ημέρα βιομάζας Cordyceps sinensis από τους ασθενείς αλκοολικούς με διαβήτη μειώθηκε η επιθυμία τους για αλκοόλ σημαντικά. 
Πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι cordycepin και συναφή παράγωγα νουκλεοσιδίων διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην αντι-διαβητική δράση του Cordyceps sinensis.

Μελέτες σε ζώα έχουν δείξει την ικανότητα του Cordyceps sinensis να αναστέλλει την ηπατική ίνωση και παράλληλα να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ηπατικής λειτουργίας.
Μία κλινική μελέτη με τη χρήση 3g / ημέρα βιομάζας Cordyceps sinensis για τη θεραπεία της αλκοόλης που προκαλεί βλάβες του ήπατος σε 14 ασθενείς έδειξε μείωση 70% στα επίπεδα AST, 63% των επιπέδων της ALT και 64% στα επίπεδα GGT σε χρονικό διάστημα 90 ημερών.

 

 Το Αυθεντικό Cordyceps ΕΔΩ


 √ Προστασια των νεφρων & Cordyceps sinensis
 Παραδοσιακά θεωρείται ότι το Cordyceps sinensis έχει την ικανότητα να υποστηρίζει τα νεφρά και με 3.5g / ημέρα βελτιώνει τόσο την λειτουργία των νεφρών σε ασθενείς με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια και την ανάκτηση της ταχύτητας σε ασθενείς με επαγόμενη γενταμυκίνη νεφρό damage. 
 √ Αναπνευστικές παθήσεις & Cordyceps sinensis. Χρησιμοποιείτε παραδοσιακά για τη θεραπεία αναπνευστικών παθήσεων και έχει αναφερθεί ότι είναι ευεργετικό και κλινικά, ιδιαίτερα για το άσθμα και COPD2. ( ΧΑΠ ) Καταπολέμηση των ιώσεων & Cordyceps sinensis
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι νουκλεοσιδικών που υπάρχουν στο Cordyceps είναι ικανες να αναστείλουν την ανάπτυξη του ιών.
Ταυτόχρονα, οι πολυσακχαρίτες του Cordyceps ρυθμίζουν την ανοσολογική απόκριση σε ιογενείς λοιμώξεις.
Αυτός ο συνδυασμός ενίσχυσης της ανοσοαπόκρισης και η αναστολη της εξαπλοσης των ιών κάνουν cordyceps ένα από τα πιο αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση σε χρόνιες ιογενείς λοιμώξεις.
Αντικαρκινικη δραση & Cordyceps sinensis
Το Cordyceps sinensis δείχνει ικανό για τη θεραπεία του καρκίνου και των μεταστάσεων στο σώμα.
In-vitro στοιχεία υποστηρίζουν την ικανότητα των παραγώγων νουκλεοζίτη, ιδιαίτερα του Cordycepin, να αναστέλλουν την εξάπλωση του πυρηνικού παράγοντα κΒ (ΝΡ-κΒ) και την ενεργοποίηση πρωτεΐνης ( AP-1 ) καθώς και της παραγωγής και αύξησης των επιπέδων της Th1 προώθηση κυτοκινών. Κλινική περίληψη
 


Κύρια Θεραπευτικές Εφαρμογές σε Γονιμότητα και τη σεξουαλική λειτουργία, Ενέργεια, Διαβήτης,Λειτουργία πνεύμονα, Του νεφρού Υποστήριξη, Ηπατικές διαταραχές.
Βασική συνιστώσα ( Δραστική ουσία ) νουκλεοσιδικά παράγωγα
Δόση. Μοναδικές ιδιότητες Cordyceps είναι κυρίως εκείνοι των παραγώγων νουκλεοσιδίου οπου αυτές σε μεγάλο βαθμό απεκκρίνονται στο 98% των cordycepin.
Το φυσικό σχήμα δοσολογίας για Cordyceps. 3-6g / ημέρα βιομάζα χρησιμοποιείται στις περισσότερες περιπτώσεις, ενώ δόσεις έως 50g / ημέρα Cordyceps βιομάζας έχουν αναφερθεί ότι έδωσαν καλά αποτελέσματα σε μια σειρά από παθήσεις.
Το εύρημα ότι τα άλλα είδη του Cordyceps παράγουν υψηλότερα επίπεδα των παραγώγων νουκλεοζίτη από Cordyceps sinensis έχει επίσης οδηγήσει στην ανάπτυξη των υβριδικών στελεχών και τη χρήση των συνθηκών καλλιέργειας που αναπαράγουν εκείνα στο φυσικό περιβάλλον, ώστε να μεγιστοποιηθεί η παραγωγή τους.
Προσοχή
Σε εξαρτημένους από ορμόνες καρκίνους ( Προστάτη και μαστού ) λόγω των αυξημένων επιπέδων των οιστρογόνων και τεστοστερόνης.
Σε υπογλυκαιμικές καταστάσεις υπάρχει η σκοπιμότητα της παρακολούθησης της γλυκόζης σε ασθενείς που χρησιμοποιούν ινσουλίνη.
Συμπερασματικά: 
Το Cordyceps sinensis πραγματικά είναι ένα θαυμάσιο φυσικό ίαμα χωρίς παρενέργειες και αλληλεπιδράσεις πλην ελαχίστων περιπτώσεων που προαναφέρω. 
Όμως η εφαρμογή όλων αυτών των δυνατοτήτων του απαιτεί συστηματική καθημερινή μακροχρόνια λήψη, υπομονή και επιμονή. 
Ατυχώς γενικότερα συνήθως καταφεύγουμε στην δύναμη της φύσης όταν έχουμε αντιληφτεί πως τα κλασικά φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα όχι μόνο δεν μας έδωσαν την λύση στο πρόβλημα, αλλά τις περισσότερες φορές μας φόρτωσαν επί πρόσθετα προβλήματα από τις παρενέργειες τους. 
Αυτό σε συνδυασμό πολλές φορές με τις υποσχέσεις ελαστικών συνειδήσεων που τάζουν άμεσα θαύματα μας κάνει ανυπόμονους και δύσπιστους δικαίως.   
Δεν είναι έτσι όμως γιατί πραγματικά υπάρχει λύση στην φύση αρκεί να ξέρεις να χειριστείς την δύναμη της.  

 

 Δείτε το Αυθεντικό Cordyceps ΕΔΩ


Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού

Φαρμακοποιός    


Πηγή : Bio365.blogspot.gr

DXN Facebook Share Share on Facebook

Νοέ

22

Therapeftika-Manitaria-Lions_Mane-Ganoderma

22. Νοέμβριος 2016 Τρίτη

Lion's Mane

Θεωρείται σήμερα η επανάσταση στην νευρολογία σε βαριές ανίατες νευρολογικές ασθένειες όπως Alzheimer, πολλαπλή σκλήρυνση, Parkinson, άνοια κτλ.
Κύρια στην σπαστικοτιτα το Lion's Mane κλινικά έχει αποδείξει ότι όχι μόνο μπορεί να κάνει ανάσχεση της νόσου, αλλά ακόμα και να βελτίωση την κλινική εικόνα του πάσχοντα.
Στην κατάθλιψη, εσωστρέφεια, μανία έχει ποιο άμεσα αποτελέσματα και γι' αυτό θεωρείται και ίαμα επιλογής σε νευρωσικές καταστάσεις ακόμα και του γαστρεντερικού όπως οισοφαγική παλινδρόμηση, νεύρωση στομάχου, σπαστική κολίτιδα κ.α.
Δεν έχει παρενέργειες ούτε προκαλεί εθισμό στον ασθενεί.  

 

 


Reishi Gano ή Ganoderma Lucidum 


Θεωρείται το Νούμερο ΕΝΑ ίαμα με κλινική έρευνα από το 1953.
Προσαρμογόνο επίσης με άμεσες ενδείξεις στις παθήσεις του καρδιαγγειακού συστήματος και την επιτέλεση της απαραίτητης ανάπλασης όλων των κύτταρων του σώματος.
Το Ganoderma Lucidum λόγο του ότι έχει πάνω από 300 θεραπευτικές ουσίες στην σύνθεση του το καθιστούν μοναδικό και σε σοβαρές χρόνιες φορές και ανίατες ασθένειες.
Έχει δοκιμαστεί κλινικά ακόμα και σε νεοπλασίες με άριστα αποτελέσματα.

Σήμερα ολοκληρώνεται μια μελέτη στην Αμερική με 3,900 ασθενείς του AIDS με συναρπαστικά αποτελέσματα.  

 

Πηγή Bio365.blogspot.gr

 

» Δείτε αναλυτικά όλα μας τα προϊόντα ΕΔΩ


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, ή για δοσολογικό σχήμα

επικοινωνείτε μαζί μας.


Χανιωτάκης Αντώνιος  Τηλ  6946 702 139

DXN Facebook Share Share on Facebook

Νοέ

7

Cordyceps-Sinensis-idiotites

7. Νοέμβριος 2016 Δευτέρα

Cordyceps Sinensis - Κόρντισεπς Ιδιότητες 

 


Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα και σπουδαιότερα μανιτάρια με ιδιαίτερες " φαρμακευτικές " ιδιότητες. Το CORDYCEPS SINENSIS είναι επίσης γνωστό και ως Viagra των Ιμαλαΐων. 
To Cordyceps ταξινομείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική ως τονωτικό που τρέφει τη δομή και ενισχύει τη λειτουργία.Οι "θρεπτικές" ιδιότητες του CORDYCEPS  είναι: 

 • H αντιοξειδωτική του δράση και η επίδραση του στο  ανοσοποιητικό σύστημα. 
 • Το CORDYCEPS διεγείρει και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, όταν αυτό είναι εξασθενημένο ή απαιτεί πρόσθετη υποστήριξη (για παράδειγμα ενάντια στις μολυσματικές ασθένειες, την γήρανση, και τον καρκίνο). 
 • Επίσης αναστέλλει και ρυθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα όταν αυτό είναι υπερδραστήριo (όπως σε χρόνιες φλεγμονώδεις παθήσεις και στις κολλαγονοπάθειες) ή όταν το ανοσοποιητικό είναι εκτός ισορροπίας  (όπως σε περιπτώσεις άγχους, αλλεργίας, αλλά και στα αυτοάνοσα νοσήματα).                       Αυτό οφείλεται στην κορυφαία "προσαρμογόνο" δράση του.

 

Ο  ενισχυτικός ρόλος του CORDYCEPS εκφράζεται με την αύξηση της παραγωγής κυτταρικής (μιτοχονδριακής) ενέργειας και εν μέρει με τη μείωση του οξειδωτικού στρες και τη βελτίωση του μεταβολισμού της γλυκόζης.Συμπτώματα όπως κόπωση, δυσανεξία στο κρύο, ζάλη, εμβοές ώτων  και προβλήματα μνήμης μειώθηκαν σημαντικά με τη χρήση του CORDYCEPS. 
Εν κατακλείδι το CORDYCEPS βοηθά σημαντικά τον ανθρώπινο οργανισμό 
στη βελτίωση της παραγωγής ενέργειαςστην προστασία από το οξειδωτικό στρεςστην ανοσορύθμισηστην καταπολέμηση του άγχους αλλά και στην καθυστέρηση  της διαδικασίας της γήρανσης.  

 

Παρακολουθήστε ένα εκπληκτικό ">βίντεο με το Cordyceps ΕΔΩ

 

πηγή: Ιατρική Άποψη 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση (αποσπασματική ή ολική) χωρίς την εγγραφή άδεια του εκδότη 

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

Οκτ

3

pos-kano-paraggelia-me-proioda-dxn

3. Οκτώβριος 2016 Δευτέρα

Για να λαμβάνεται αυτή την ενημέρωση (email)

σημαίνει ότι έχετε κωδικό χονδρικής στην εταιρεία dxn.


Μπορείτε να προμηθευτείτετο πιστοποιημένο γανόδερμα - το καφέ με γανόδερμα  - τα καλλυντικά και τα υπόλοιπα προϊόντα


Με ένα τηλέφωνο στην εταιρεία DXN Θεσσαλονίκης

(Τσιμισκή 2 & Κατούνη γωνία τ.κ. 54625)


→ Καθημερινά από τις 10 το πρωί ως και 17:00 απόγεμα  

 

Καλώντας στο Τηλ: 2310 551203 & 2310 551204

Αναφέροντας  Ονοματεπώνυμο & Διεύθυνση κατοικίας,

ή το τηλέφωνο σας.


» Δείτε αναλυτικά όλα μας τα προϊόντα ΕΔΩ


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, ή για δοσολογικό σχήμα

επικοινωνείτε μαζί μας.


Χανιωτάκης Αντώνιος SSD Τηλ: 6946.702.139

Ιωάννα Κοντζιά ESD - Τηλ: 6932.232.523

Δημήτρης Σχοινοχωρίτης SD - Τηλ: 6982.785.798    

DXN Facebook Share Share on Facebook

Σεπ

10

ganoderma&diskoiliotita

10. Σεπτέμβριος 2016 Σάββατο

Γανόδερμα και Δυσκοιλιότητα - Αιμορροΐδες 

 

→  Παρακολουθήστε " target="_blank">το Βίντεο Εδώ  " target="_blank">   

 

→ Το γανόδερμα περιέχει πάνω από 400 δραστικές ουσίες & λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε φυτικές ίνες βελτιώνει τις πεπτικές λειτουργίες και ομαλοποιεί τα πρόβλημα δυσκοιλιότητας που αντιμετωπίζουμε από τις πρώτες βδομάδες*.

Το φαρμακευτικό μανιτάρι γανόδερμα, παρέχει προστασία σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας αλλά και στις αιμορροΐδες . Έχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα σε περίπτωση δυσεντερίας, δυσκοιλιότητας.


Το εκχύλισμα από γανόδερμα, έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό στην ανακούφιση ή εξάλειψη των προβλημάτων δυσκοιλιότητας, καθαρίζει απομακρύνοντας τις τοξίνες από το έντερο. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι 3 κάψουλες, 3 φορές ημερησίως*. Οι ασθενείς  δείτε αποτελέσματα μέσα σε 1 έως 2 εβδομάδες*.

→ Το γανόδερμα είναι αποτελεσματικό & στις αιμορροΐδες, ανάλογα με τη σοβαρότητα της περίπτωσης. Οι ασθενείς θα πρέπει να δείτε τα αποτελέσματα σε 30 ημέρες. Η συνήθης δόση είναι 3 ή 4 κάψουλες, 3 φορές την ημέρα*, ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης.
→ Ιαπωνική ιατρική επιβεβαίωσαν τα θετικά αποτελέσματα του γανοδέρματος στη δυσκοιλιότητα. Το γανόδερμα λόγω τις «προσαρμοστικότητας» του, αποκαθιστά την διαταραγμένη ισορροπία στο πεπτικό σύστημα.

→ Εκτεταμένες έρευνες και πειράματα που έχουν πραγματοποιηθεί από νοσοκομεία και ερευνητικά ιδρύματα έχουν επιβεβαιώσει τη θετική επίδραση όλων των πτυχών του γανοδέρματος (ganoderma lucidum) και των φαρμακευτικών μανιταριών. Έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στη θεραπεία ασθενειών οι οποίες προκαλούνται από κυκλοφορική διαταραχή. Τέτοιες ασθένειες περιλαμβάνουν:
1. Δυσκοιλιότητα, Αιμορροΐδες 
2. Δυσκολία στην ούρηση, συχνή ανάγκη για ούρηση 
3. Γαστρικό και δωδεκαδακτυλικό έλκος 


⇒ Δείτε το Πιστοποιημένο Γανόδερμα - Εδώ


→ Δυσκοιλιότητα τι μπορούμε να αποφεύγουμε
Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη δυσκοιλιότητα, καλό είναι να περιορίσετε τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε λιπαρά και χαμηλή σε φυτικές ίνες, όπως :
√ Τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα
√ τα μεταποιημένα τρόφιμα, και το κρέας. Μπορούν να κάνουν τη δυσκοιλιότητα χειρότερα.
→ Επίσης το νερό είναι σημαντικό για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Προσπαθήστε να πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα. (1,5 λίτρα κάθε μέρα. Αυξήστε το σταδιακά αν δεν μπορείτε άμεσα) Επίσης, η γυμναστική θα σας βοηθήσει. Με αυτό τον τρόπο, το σώμα ενισχύει την κίνηση των εντέρων,  και η δυσκοιλιότητα θα είναι παρελθόν.

→ Δυσκοιλιότητα μην αγνοείτε τη πάθηση. Μπορεί να οδηγήσει σε πραγματικά προβλήματα, όπως αιμορροΐδες και τα "δάκρυα" στο δέρμα γύρω από τα πρωκτό (σχισμές) που αιμορραγούν. Ενημερώστε το γιατρό σας, εάν αντιμετωπίζεται συμπτώματα δυσκοιλιότητας.


* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: το Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το χύμα

(αμφιβόλου ποιότητος).


Πηγή: healthycoffee.gr

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Greece 2011