This website is using cookies. Learn more..
 • ganoderma ganoderma-text ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
  ΒΟΤΑΝΟ. ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΔΩ
  ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΧΡΗΣΗ
  ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
 • ganoderma ΜΟΝΤΕΛΟ "ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ" Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ
  ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ
  ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ.
 • ganoderma ΚΑΝΤΕ ΤΟ
  ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ DXN!
  ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΓΙΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ! ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΦΤΑΣΤΕ ΨΗΛΑ!
video ΕΛΑΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
2016 Μάρτιος
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

Εγγραφή Newsletter

Όνομα :

E-mail:

Phone:

Πληροφορίες προϊόντων
Επιχειρηματική Ευκαιρία

Type the word!

captcha
Get a new text!

Σας τηλεφωνούμε εμείς!

Αν νιώθετε ότι προτιμάτε να μιλήσετε για αυτή την επιχειρηματική ευκαιρία με εμένα ή με κάποιον από τους συνεργάτες μου, παρακαλώ
το όνομά σας:

 

Please enter your country code next to your phone number!

Τηλέφωνο:

 

Ταυτότητα Skype:

 

ή το e-mail σας:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

Μάρ

19

sumptomata-emminopausis-&-farmakeutika-manitaria

19. Μάρτιος 2016 Σάββατο

 

Συμπτώματα εμμηνόπαυσης και φαρμακευτιά μανιτάρια


Συμπτώματα εμμηνόπαυσης και φαρμακευτικά μανιτάρια


Γράφει η Άννα Κονοβέση, Μαία και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Α' Βοηθειών

 

Η εμμηνόπαυση (κλιμακτήριος) είναι μια περίοδος όπου το γυναικείο σώμα περνά από τη γόνιμη στη μη γόνιμη φάση του. Αυτό είναι πάντα ένα μεγάλο σημείο καμπής στη ζωή των γυναικών αλλά είναι επίσης και μία ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Η εμμηνόπαυση έχει διαφορετική διάρκεια για κάθε γυναίκα, μπορεί να επεκταθεί σε μια περίοδο περίπου δέκα χρόνια, κυρίως μεταξύ της ηλικίας των 45 και 60.

 

Αυτό το στάδιο της ζωής συνδέεται με φιλοσοφικές σκέψεις για το δεύτερο μισό της ζωής και συχνά συνοδεύεται από φόβους, όπως ο φόβος του να πάψει η γυναίκα να είναι ελκυστική, ο φόβος των γηρατειών και ο φόβος των ασθενειών. Όχι μόνο για να ανακουφίσουν τον πόνο αλλά και για να συνεχίσουν να πληρούν τις προδιαγραφές «ομορφιάς» που η κοινωνία επιβάλλει, πολλές γυναίκες εξακολουθούν να είναι πρόθυμες να χρησιμοποιούν θεραπείες ορμονικής υποκατάστασης, παρόλο που γνωρίζουν τους σχετικούς κινδύνους.

 

Επικριτικές φωνές για τη θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης

Ωστόσο, η κλασική ιατρική αμφισβητεί επίσης τα οφέλη της ορμονικής υποκατάστασης. Αναμφισβήτητα, υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ της πρόσληψης οιστρογόνου και καρκίνου του μαστού, καθώς τα οιστρογόνα διεγείρουν την ανάπτυξη των ιστών, όπως τα ευαίσθητα σε οιστρογόνο κύτταρα του μαστού και της μήτρας. Επίσης, μελέτες έχουν δείξει ότι τα συνθετικά οιστρογόνα μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στο DNA που μπορεί να είναι καρκινογόνες στον ιστό.

Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να σκεφτούμε σχετικά με τους κινδύνους και τα οφέλη της θεραπείας ορμονικής υποκατάστασης. Μη ορμονικές θεραπείες χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο ως εναλλακτική θεραπεία των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης.

 

Ώρα αλλαγής: Το «σύνδρομο της κλιμακτηρίου»

Με την έναρξη της εμμηνόπαυσης, οι ωοθήκες παράγουν όλο και λιγότερες σεξουαλικές ορμόνες. Επίσης, πολλές γυναίκες αισθάνονται συμπτώματα δυσφορίας που διαφέρουν αρκετά έντονα από γυναίκα σε γυναίκα. Τα οιστρογόνα δρουν στον εγκέφαλο για τον έλεγχο της θερμοκρασίας του σώματος, το οποίο μπορεί να προκαλέσει διακυμάνσεις στα επίπεδα των ορμονών, μπορεί να προκαλέσει εξάψεις και εφίδρωση. Αυτά τα συμπτώματα είναι από τα πιο συνηθισμένα που βιώνουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Επιπλέον, διαταραχές ύπνου, κατάθλιψη, ξηροί βλεννογόνοι, και προβλήματα κατά τη διάρκεια του σεξ ίσως επίσης παρουσιαστούν.

Σύμφωνα με μελέτες, περίπου 66% των γυναικών υποφέρουν από μέτρια έως σοβαρά συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και μόνο το 33% δεν αισθάνεται ότι πλήττεται σωματικά. Ωστόσο, οι σωματικές και ψυχικές διαταραχές που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση δεν είναι απαραίτητο να οδηγήσει σε ενοχλήσεις. Η μετάβαση σε αυτό το νέο στάδιο της ζωής μπορούν να υποστηριχθεί από τη φύση, για παράδειγμα με τη χρήση φυτοοιστρογόνων ή συγκεκριμένα φαρμακευτικά μανιτάρια που περιέχουν συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες να επαναφέρουν το σώμα τους και την ψυχή τους σε ισορροπία.


Κόρντισεπς Σίνενσις (Cordyceps Sinensis)

Η εμμηνόπαυση συχνά πηγαίνει χέρι-χέρι με υπερδιέγερση του νευρικού και καταθλιπτική διάθεση. Τα χαμηλά επίπεδα οιστρογόνων οδηγούν επίσης σε μείωση αυτών των νευροδιαβιβαστών, οι οποίοι χρειάζονται για να παρέχουν μια καλή διάθεση.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η χορήγηση Cordyceps διεγείρει την απελευθέρωση της 17β-οιστραδιόλης και μειώνει τα συμπτώματα που συνδέονται με χαμηλά επίπεδα οιστρογόνων.

Δεύτερον, το Κορντισεπς επίσης αναστέλλει το ένζυμο οξειδάση μονοαμίνης (ΜΑΟ), η οποία υποβαθμίζει την σεροτινίνη, την ορμόνη της «καλής διάθεσης», μεταξύ άλλων. Συνεπώς, το φαρμακευτικό μανιτάρι Cordyceps :

-προάγει τη συναισθηματική ισορροπία και μειώνει την καταθλιπτική διάθεση ή τάση.

-έχει ηρεμιστική, χαλαρωτική και ρυθμιστική δράση,

-και διεγείρει τη λειτουργία των επινεφριδίων.

Το Cordyceps έχει επίσης:

-ειδική επίδραση στα όργανα στην κοιλιακή χώρα και

-ενισχύει την ενέργεια των νεφρών.

-χρησιμοποιείται επίσης για να υποστηρίξει τη «φωτιά της ζωής», το οποίο είναι σημαντικό για τις γυναίκες που είναι περισσότερο επιρρεπείς στο κρύο και στη σεξουαλική αποστροφή.

 

Ρέισι (Reishi) ή Γανόδερμα (Ganoderma)

Αυτό το φαρμακευτικό μανιτάρι ονομάζεται επίσης «μανιτάρι της αιώνιας ζωής» στην ασιατική ιατρική. Βοηθάει σε :

-εξάψεις, εσωτερική ανησυχία και αϋπνία.

-επίσης, αποτελεί εξαιρετική υποστήριξη σε περιπτώσεις έλλειψης δύναμης και ενέργειας.

Στην αρχαία Κίνα το Reishi έχει παραδοσιακά χρησιμοποιηθεί σε ανθρώπους ηλικιωμένους ή σε όσους πάσχουν από αμνησία και αδύναμα νεύρα. Κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, είναι απαραίτητο το σώμα να προσαρμοστεί στο μεταβολισμό του. Δεδομένου ότι το ήπαρ εμπλέκεται σε αυτές τις μεταβολικές αλλαγές, η διαδικασία αυτή μπορεί να υποστηριχθεί από τη χορήγηση Reishi. Γενικότερα, το Reishi :

-ενισχύει το συκώτι,

-προάγει τις διαδικασίες αποτοξίνωσης, και

-κατευθύνει τη θερμότητα έξω από το σώμα.

Σε αυτή τη φάση της μεταβολικής μετατροπής του οργανισμού, το σώμα αποκτά νέα ενέργεια και η γυναίκα αισθάνεται περισσότερο ενεργητική και δυνατή.


Hericium -Lion's Mane η Χαίτη του Λιονταριού)

Εξαιτίας των ορμονικών διακυμάνσεων, οι γυναίκες υποφέρουν κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης λόγω αυξημένου στρες. Αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στον γαστρεντερικό σωλήνα. Λόγω της προστατευτικής δράσης του στους βλεννογόνους, η επίδραση που έχει το Hericium στην αναγέννηση των βλεννογόνων έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ επιτυχημένο. Το Hericium προστατεύει αλλά παράλληλα και ενισχύει το νευρικό σύστημα.

Ως εκ τούτου, φόβοι που σχετίζονται με το άγχος, απώλεια μνήμης και η αϋπνία μπορούν να αντιμετωπιστούν καλά με αυτό το φαρμακευτικό μανιτάρι. Το πιο γνωστό είδος Hericium είναι το μανιτάρι Hericium erinaceus ή Lion's Mane (η Χαίτη του Λιονταριού).

Συμπέρασμα

Η εμμηνόπαυση δεν είναι μια ασθένεια αλλά μια φυσική φάση στη ζωή κάθε γυναίκας!

Τα φαρμακευτικά μανιτάρια μπορούν να επηρεάσουν τους ρυθμιστικούς μηχανισμούς του σώματος με έναν ασφαλή και οικονομικό τρόπο, και να βοηθήσουν το σώμα να επανακτήσει την ισορροπία του.

Η μυκητοθεραπευτική αγωγή σε ήπια έως μέτρια συμπτώματα της εμμηνόπαυσης μπορεί να οδηγήσει σε ανακούφιση ή ακόμα και σε πλήρη απαλλαγή από τα συμπτώματα.

 

Διαβάστε ολοκληρωμένο το άρθρο ΕΔΩ

Πηγή άρθρου: Εναλλακτική Δράση 

DXN Facebook Share Share on Facebook

Φεβ

27

DXN Myco Veggie

27. Φεβρουάριος 2016 Σάββατο

DXN Myco Veggie – Αδυνάτισμα

mycoveggieΤο DXN Myco Veggie είναι ένα εκπληκτικό συμπλήρωμα διατροφής, που στην πραγματικότητα περιέχει όπως θα δείτε και παρακάτω υπερτροφές, μπαχαρικά και γενικότερα δραστικά θρεπτικά συστατικά.  Το Myco Veggie, δημιουργήθηκε από την DXN με σκοπό να εξυπηρετήσει τα άτομα που επιθυμούν ναχάσουν βάρος με φυσικό και υγιεινό τρόπο, εκείνους που θέλουν να ελέγχουν το βάρος τους, τους χορτοφάγους (vegetarians), τα άτομα με δυσκοιλιότητα ή ήπια διάρροια και εκείνους που θέλουν να κάνουν μια ισχυρή αποτοξίνωση του οργανισμού τους και ειδικά του εντέρου αλλά και να αποφύγουν την κατακράτηση υγρών στον οργανισμό.

Το Myco Veggie αποτελείται από τα παρακάτω συστατικά:

Plantago psyllium  - Το φυσικό καθαρτικόΨίλιο

Apium graveolens – Το γνωστό μας Σέλινο που χρησιμοποιείται στην απώλεια βάρους, καθώς με την πέψη και μόνο καταναλώνει ποσοστό των θερμίδων που λαμβάνονται.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMorus microphylla – Τα γνωστά μας Μούρα που αλκαλοποιούν το Ph, είναι αντιοξειδωτικά και πλούσιες πηγές σιδήρου, ασβεστίου, μαγνησίου, φωσφόρου, καλίου και σεληνίου

Ginkgo biloba – Γνωστό για τις χωνευτικές, διουρητικές ιδιότητές του αλλά και για την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Zingiber officinate – Είναι το Τζίντζερ ή Πιπερόριζα που δρα εναντίον των στομαχικών διαταραχών και βοηθά την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος όπως η χώνευση, είναι δυνατό αντιοξειδωτικό και τονώνει τον οργανισμό.

Cymbopogon citratus – Είναι το Λεμονόχορτο με ιδιότητες διουρητικές, τονωτικές και διεγερτικές.  Ενδυναμώνει την πέψη και χρησιμοποιείται ως αντιβακτηριακό, αποτοξινωτικό, τονωτικό του νευρικού συστήματος, ρυθμιστής της αρτηριακής πιέσεως.

Shiitake mushroomLentinula edodes – Είναι το μανιτάρι Shitake το οποίο διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και ενεργοποιεί κύτταρα και πρωτεϊνες που επιτίθενται στον καρκίνο.

Lyophyllum decastes – Εδώδιμα μανιτάρια με αντικαρκινικές – αντιοξειδωτικές ιδιότητες και δρουν κατά της υπέρτασης.

Calocybe gambosa – Επίσης μανιτάρια με αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Hericium erinaceus – Το γνωστό σε όλους Lion’s Mane

Pleurotus pulmonarius - Τα γνωστά σε εμάς μανιτάρια πλευρώτους, τα οποία είναι πλούσια σε πολυσακχαρίτες β-γλυκάνης και έχουν Pleurotusαντικαρκινική – αντιοξειδωτική, αντιμικροβιακή και αντι-διαβητική δράση.

Zea mays – Το καλαμπόκι, το οποίο έχει μεγάλη διατροφική αξία καθώς περιέχει θειαμίνη, νιασίνη, σύμπλεγμα των Βιταμινών Β και Β5, φολικό οξύ, φυτικές ίνες,  βασικά μέταλλα, μαγνήσιο και φώσφορο.

Citrus aurantifolia – Είναι η επιστημονική ονομασία για το Λεμόνι, γνωστό για την βιταμίνη C που περιέχει.

Citrus sinesis – Η επιστημονική ονομασία για το πορτοκάλι.

Spirulina platensis – Η γνωστή για όλους μας Spirulina, η  πλήρης τροφή, η οποία αλκαλοποιεί το Ph, του οργανισμού, βελτιώνει την απόδοση του εντέρου στο να αφομοιώνει θρεπτικά συστατικά, ενισχύει πολύ το μεταβολισμό κ.α

Camelia sinensis – Είναι το φυτό από τα φύλλα του οποίου προέρχεται το πράσινο τσάι

Pericarpium Citri Reticulate – Ένα είδος ξυρού καρπού που δυναμώνει την ενέργεια του σώματος

κανέλα κευλάνηςCinnamomum zeylanicum – Κανέλα Κεϋλάνης η οποία ενδείκνυται για γαστρο-εντερικά προβλήματα, ενδυνάμωση λειτουργιών του ουροποιητικού συστήματος, δρα ενταντίον των μυκητών και των βακτηρίων και βοηθά τα άτομα που πάσχουν από διαβήτη να μεταβολήσουν ευκολότερα τη γλυκόζη.

Illicium verum – Γλυκάνισος (αστεροειδής).  Στην παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική χρησιμοποιούταν για τη θεραπεία του κοιλιακού άλγους.

Eygenia caryophyllus – Το Γαρύφαλλο που εδώ χρησιμοποιείται κυρίως για την αντιμετώπιση της δυσπεψίας.

Από όλα τα παραπάνω συστατικά που περιέχονται στο Myco Veggie, την μεγαλύτερη περιεκτικότητα έχει το  plantago psylium (23,26%). Το Myco Veggie είναι μια μοναδική φόρμουλα της DXN και όσο αφορά στο αδυνάτισμα, έχουμε πάρα πολλές περιπτώσεις που με 2 δόσεις την ημέρα έχασαν και 5 κιλά μέσα σε ένα μήνα.

Πηγή dxncoffee.gr

DXN Facebook Share Share on Facebook

Φεβ

13

Sean_Higgin_in_Athens

13. Φεβρουάριος 2016 Σάββατο

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην 1η επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα του νέου μας Marketing Coordinator Ευρώπης, του κου Sean Higgins σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που διοργανώνει η Dxn Greece.

 

→ Στην Αθήνα, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Astor Καραγιώργη Σερβίας 16, στο Σύνταγμα, με ώρα έναρξης 18:00 Στη

 

Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace Σαλαμίνος 3, με ώρα έναρξης 18:00

 

O νέος μας Marketing Coordinator είναι Άγγλος στην καταγωγή, επαγγελματίας πολλών χρόνων σε εταιρίες του MLM με μεγάλη εμπειρία και γνώση της Ευρωπαικής αγοράς, και το θέμα της ομιλίας του θα είναι: "MLM and DXN. The right company for your business.

Η κατάλληλη εταιρία για την επαγγελματική σας ανάπτυξη

" Πιστεύουμε ότι η παρουσία του στη χώρα μας μπορεί να γίνει σταθμός στην ανάπτυξή της δικής σας DXN επιχείρησης. Μην χάσετε την μοναδική ευκαιρία που μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή λαμβάνοντας υπ\'όψη ότι ο Sean Higgins γνωρίζει καλύτερα απο κάθε άλλον την Ευρωπαική και Ελληνική αγορά.

 

Είσοδος Δωρεάν για όλους.

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

Φεβ

12

akratia_Lions_Mane_&_Cordyceps

12. Φεβρουάριος 2016 Παρασκευή

Ακράτεια και η φυσική της θεραπεία.

Είναι από τις καταστάσεις που συνήθως δεν την ομολογούμε εύκολα και αυτό επιβαρύνουν τον ψυχικό μας κόσμο.

Αν όμως η κάθε μια βάλει στο μυαλό της ότι μια στις δυο γυναίκες έχει το ίδιο πρόβλημα,  αυτό θα διευκολύνει την κατάσταση της για να απαλλαγεί οριστικά.
Lions Mane και Cordyceps είναι τα δυο φυσικά ιάματα που συνδυαστικά θα λύσουν το πρόβλημα της ακράτειας. 

Για να τα βάλουμε από την αρχή σε μια τάξη τα πράγματα προκειμένου να οδηγηθούμε σε σωστά μονοπάτια επίλυσης του προβλήματος πάντα με φυσικούς τρόπους μακριά από τις παρενέργειες των φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων ή ακόμα και χειρουργικών επεμβάσεων.

Η ακράτεια είναι απώλεια ούρων χωρίς την θέληση μας είτε από γέλια, είτε από ξάφνιασμα, είτε από ανύψωση βάρος, είτε από ευχαρίστηση κατά την διάρκεια του οργασμού.

Η ακράτεια ενώ θα έλεγα δεν έχει ηλικία εντούτοις οι περισσότερες γυναίκες την εντοπίζουν, ή αν θέλετε την ομολογούν μετά το πεντηκοστό έτος της ηλικίας τους.

Όπως και να έχει γίνεται εμμονή και αυτή η απλή εντός εισαγωγικών ασθένεια γίνεται λίγο, λίγο στο τέλος αιτία καταθλιπτικών φαινομένων.

Αρνούνται κάποιες να βγουν έξω από το σπίτι τους, άλλες ακόμα και την χαρά του έρωτα ενώ δεν λείπουν και εκείνες που αισθάνονται ότι έκλεισαν σαν γυναίκες και παραιτούνται από κάθε χαρά της ζωής.

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα.

Αρχικά ας ξεχωρίσουμε τους τύπους της ακράτειας.

Επιτακτική ακράτεια
Η πάσχουσα αισθάνεται ξαφνικά έντονη επιθυμία ούρησης και νομίζει ότι δεν μπορεί να την ελέγξει.

Ακράτεια από προσπάθεια
Παρουσιάζεται όταν η πάσχουσα βήχει, γελάει δυνατά, φταρνίζεται, κατά τη διάρκεια του σεξ και γενικά όταν καταβάλλει έντονη προσπάθεια. Αφορά κυρίως τις γυναίκες, μετά την εμμηνόπαυση, καθώς και τις παχύσαρκες.

Μεικτή ακράτεια
Παρουσιάζεται και με τις δύο μορφές που προαναφέρθηκαν στον ίδιο ασθενή.

Ακράτεια από υπερπλήρωση
Είναι η μόνη παθολογική συνεχής ανεξέλεγκτη ροή ούρων λόγω αδυναμίας κένωσης της ουροδόχου κύστης που οδηγεί σε μεγάλη κατακράτηση ούρων. Η πάσχουσα ή πάσχον έχει την αίσθηση ότι η κύστη  δεν αδειάζει ποτέ. Οφείλεται σε αιτίες που εμποδίζουν την κένωση της κύστης, όπως η υπερτροφία προστάτη, το εγκεφαλικό επεισόδιο, κακώσεις της σπονδυλικής στήλης κ.λπ.

Αντικειμενική αντιμετώπιση του προβλήματος.
Η ακράτεια έχει πολύ σοβαρές ψυχολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις, καθώς οδηγεί τους πάσχοντες σε απώλεια της αυτοεκτίμησης και την κατάθλιψη.

Η σύγχρονη αντιμετώπιση της ακράτειας περιλαμβάνει φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα  ( Αντιμουσκαρινικά ), ενώ υπάρχει και η χειρουργική επιλογή. Η φυσική αντιμετώπιση της ακράτειας  που εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα απαλλαγμένα από παρενέργειες γίνεται με το Lions Mane που θα καλύψει τον ψυχολογικό παράγοντα και θα ενισχύσει τους νευροδιαβιβαστές ελέγχου της ούρησης και με το Cordyceps που θα ενισχύσει, ενδυναμώσει τους σφικτήριους μυς της ουρήθρας.

Ως γνωστό το Cordyceps πέρα των πολλών άλλων ευεργετημάτων του εν’ προκειμένου δυναμώνει όλους τους γραμμωτούς και λείους μυς του σώματος, ενώ το δε Lions Mane ενισχύει γενικότερα την ανάπλαση των κυττάρων σε όλο το ΚΝΣ συμπεριλαμβανομένων και τις νευρικές απολήξεις, κατά συνέπεια και νευροδιαβιβαστές, ενώ συγχρόνως παρεμποδίζει τον σχηματισμό πλάκας ανάμεσα τους.

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός

DXN Facebook Share Share on Facebook

Φεβ

12

xolisterini_kai_ganoderma_ganotherapy

12. Φεβρουάριος 2016 Παρασκευή

Χοληστερίνη του άγχους και της διατροφής.

Τρομάζουμε όλοι φορές και σε υπερβολικό βαθμό στο άκουσμα της και μόνο.
Είναι έτσι, για με ψυχραιμία αντιμετωπίζεται καλύτερα το πρόβλημα ?
Σίγουρα η διατροφή παίζει το πρωταγωνιστικό ρόλο στην αύξηση της Χοληστερίνης και όταν αναφέρομαι σε αυτή δεν εννοώ μόνο τις τροφές που την ενισχύουν, αλλά και στον τρόπο που διατρεφόμαστε.
Κακός τρόπος διατροφής, κακή διατροφή και άγχος μαθηματικά είναι βέβαιο θα μας δώσουν υψηλές μονάδες μέτρησης της Χοληστερίνης.

Ας τα πιάσουμε από την αρχή για να γίνω κατανοητός.

Κακός τρόπος διατροφής.
Από το πρωί που θα σηκωθούμε για την δουλειά, καφέδες τσιγάρα και ένα βαρύ γεύμα ότι να είναι το βράδυ, ή νηστικοί επίσης όλοι μέρα και δυο μεγάλα γεύματα προς τοα απόγευμα και βράδυ συνοδεία αλκοόλ.

Με τέτοιο κακό τρόπο διατροφής έχουμε κάνει τα πρώτα ουσιαστικά βήματα προς την Χοληστερίνη.

Πέντε γεύματα, μικρό γεύματα το λιγότερο την ημέρα, δυο λίτρα νερό, φρούτα και λαχανικά η βάση τους.

Αυτός είναι ο καλός τρόπος διατροφής.

Κακή διατροφή.
Περιορισμός σε τροφές που ενισχύουν την χοληστερίνη κύρια σε τυριά, αλλαντικά κτλ.

Κατάργηση των πρόχειρων εύκολων γευμάτων. ( Τυρόπιτες κτλ όρθια ) Κατάργηση των ζωικών ή φυτικών ελαίων και βουτύρων μαγειρέματος, μόνο με ελαιόλαδο τα πάντα.

Περιορισμός  στο αλκοόλ της κάθε μέρας.

Περιορισμός του άγχους.
Εδώ τα πράγματα είναι πιο δύσκολα στις μέρες μας, αλλά επιβάλλεται.

Άσκηση, όχι στους πολλούς καφέδες που ενισχύουν το άγχος  και γενικότερα της καφεΐνης, ναι στα φυσικά αφεψήματα κρύα ή ζεστά.

Βαλτε στην καθημερινοτιτα σας το γανόδερμα
βοηθά στην ρυθμιση της κακης χολιστερινης

Ganoderma Lucidum.
Ο εχθρός της κακής χοληστερίνης με πλήθος κλινικών αποδείξεων.

Ένας φυσικός ρυθμιστής όχι μόνο της χοληστερίνης αλλά όλων των λειτουργιών του οργανισμού που μας εξασφαλίζει μέσα σε λίγους μήνες σταθερές φυσιολογικές τιμές.

Τα 300 και πλέων δραστικά του συστατικά όπως τριτερπενοειδή (γανοντερικό οξύ, λουσιντεμικό οξύ, μεθυλο-γανοντερικό οξύ), πολυσακχαρίτες (GLP-(L), GLP-(L), νουκλεοτίδια, στερόλες (εργοστερόλη, υπεροξείδιο εργοστερόλης κ.α.), στεροειδή, λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες / πεπτίδια και ιχνοστοιχεία συμβάλουν κάθετα στην οριστική μείωση και της κακής χοληστερίνης.

Μελέτες έδειξαν ότι οι υδατοδιαλυτοί πολυσακχαρίτες και ειδικά οι β-D-γλυκάνες είναι τα πιο δραστικά του συστατικά και στερούνται από κάθε είδους παρενέργειες ή αλληλεπιδράσεις.  

Δεν καταγράφηκε τυχαία από την επιστημονική κοινότητα το Ganoderma Lucidum ως το ίαμα της μακροζωίας.

Συμπερασματικά.
Ακόμα και η καταπολέμηση της βλαβερής για την υγεία υψηλής χοληστερίνης δεν θέλει κόπο για να καταπολεμηθεί, θέλει τρόπο.Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού
Φαρμακοποιός.
πηγή: bio365

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Greece 2011