This website is using cookies. Learn more..
 • ganoderma ganoderma-text ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
  ΒΟΤΑΝΟ. ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΔΩ
  ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΧΡΗΣΗ
  ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
 • ganoderma ΜΟΝΤΕΛΟ "ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ" Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ
  ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ
  ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ.
 • ganoderma ΚΑΝΤΕ ΤΟ
  ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ DXN!
  ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΓΙΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ! ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΦΤΑΣΤΕ ΨΗΛΑ!
video ΕΛΑΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
2016 Απρίλιος
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

Εγγραφή Newsletter

Όνομα :

E-mail:

Phone:

Πληροφορίες προϊόντων
Επιχειρηματική Ευκαιρία

Type the word!

captcha
Get a new text!

Σας τηλεφωνούμε εμείς!

Αν νιώθετε ότι προτιμάτε να μιλήσετε για αυτή την επιχειρηματική ευκαιρία με εμένα ή με κάποιον από τους συνεργάτες μου, παρακαλώ
το όνομά σας:

 

Please enter your country code next to your phone number!

Τηλέφωνο:

 

Ταυτότητα Skype:

 

ή το e-mail σας:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

Απρ

24

karkinos&Ganoderma

24. Απρίλιος 2016 Κυριακή

 

Καρκίνος

Το Γανόδερμα & η Αντικαρκινική του Δράση Βάσει Ερευνών

 

  » 2 Νέα Βίντεο - Γανόδερμα και Καρκίνος " target="_blank">video 1 & " target="_blank">video 2

 

ganoderma-karkinos

 

Το Γανόδερμα είναι ένα θεραπευτικό μανιτάρι και λαμβάνετε σαν συμπλήρωμα διατροφής από υγιή άτομα για να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα αλλά και από ασθενείς με καρκίνο μαζί με τις συμβατικές θεραπείες. Παρακάτω θα συνοψίσουμε τις επιστημονικές έρευνες που αφορούν τις αντικαρκινικές ιδιότητες του Ganoderma Lucidum.

Ο καρκίνος σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, είναι η κύρια αιτία θανάτου στις ανεπτυγμένες χώρες, και παρά τις εκτεταμένη πρόοδο που υπάρχει στον τομέα της έγκαιρης διάγνωσης της ασθένειας και τη χημειοθεραπεία παραμένει μια σημαντική κλινική πρόκληση. Ως μέρος της προσπάθειας για ανεύρεση νέων χημειοαποτρεπτικών και χημειοθεραπευτικών παραγόντων έχουν ερευνηθεί εκατοντάδες είδη φυτών, συμπεριλαμβανομένων και μανιταριών.

 

Γανόδερμα - το Νο1 Βότανο με Αντικαρκινική Δράση!

 

Αυτές οι έρευνες οδήγησαν στην απομόνωση χιλιάδων βιοδραστικών μορίων, τα οποία φαίνονται να έχουν αντικαρκινική δράση σε ένα μεγάλο αριθμό ειδών μανιταριού, συμπεριλαμβανομένου και του Γανoδέρματος (Wasser and Weis 1999, Borchers AT 2008). Στο Γανόδερμα ένας μεγάλος αριθμός χημικών ενώσεων μπορεί να εξαχθεί από το σώμα, το μυκήλιο ή τα σπόρια του μανιταριού. Μεταξύ αυτών βρίσκει κανείς πολλούς πολυσακχαρίτες και τριτερπένια, τα οποία αποτελούν και τις δύο μεγαλύτερες ομάδες συστατικών του μανιταριού και έχουν χημειοπροληπτικές ή/και ογκοκτόνες συνέπειες, όπως αποδεικνύεται από πολυάριθμες μελέτες από πειράματα  in vitro και in vivo σε ζώα και ανθρώπους (Yuen and Gohel 2005, Zaidman 2005)

 

In Vitro Αντικαρκινικές Δραστηριότητες του Γανοδέρματος

Στην έρευνα Tomasi (2004) δοκιμάστηκαν 58 basidiomycetes μανιτάρια, εκ των οποίων το Γανόδερμα φάνηκε να είναι το πιο αποτελεσματικό στη θανάτωση των καρκινικών κυττάρων.

To Ganoderma προκάλεσε διακοπή και απόπτωση του κυτταρικού κύκλου σε διάφορα ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα μεταξύ των οποίων και:

cancer-cell

Μέσω της ρύθμισης της έκφρασης των διαφορετικών σημάτων, τα καρκινικά κύτταρα συνελήφθησαν από το Γανόδερμα σε διάφορα σημεία του κυτταρικού κύκλου. Για παράδειγμα του μαστού στη φάση G0/G1, του πνεύμονα στη φάση G1, του ήπατος στη φάση G1/G2 και της ουροδόχου κύστης, του προστάτη και της λευχαιμίας στη φάση G2. Πολλές από αυτές τις δραστηριότητες συνοδεύονται και από απόπτωση (Cao and Lin 2006)

Για να μεγαλώσουν οι καρκινικοί όγκοι απαιτούν συνεχή παροχή θρεπτικών συστατικών, η οποία επιτυγχάνεται μέσω νέων αιμοφόρων αγγείων τα οποία σχηματίζονται με τη διαδικασία της αγγειογένεσης. Επίσης τα μεταστατικά καρκινικά κύτταρα εξαπλώνονται σε απομακρυσμένες θέσεις μέσω του αίματος και των λεμφικών αγγείων. Ως εκ τούτου παράγοντες οι οποίοι αναστέλλουν την αγγειογένεση, αναστέλλουν τόσο την ανάπτυξη του καρκινικού όγκου όσο και την εξάπλωσή του. Οι αντι-αγγειογενετικές δραστηριότητες του  Γανοδέρματος έχουν αποδειχθεί σε ex vivo χημική δοκιμή (Cao and Lin 2004Song 2004)

Επίσης δύο αγγειογόνοι παράγοντες που εφαρμόστηκαν σε μια κυτταρική σειρά καρκίνου του προστάτη, ο παράγων αναπτύξεως αγγειακού ενδοθηλίου (VEGF) και ο αυξητικός παράγοντας μετασχηματισμού (TGF)-β1 κατεστάλησαν από το Γανόδερμα (Johnston 2005Stanley 2005). Παρόμοια αποτελέσματα παρατηρήθηκαν σε ανθρώπινες κυτταρικές σειρές καρκίνου του πνεύμονα υπό υποξικές συνθήκες μετά από έκθεση σε υψηλή δόση Γανοδέρματος GL-PP (Cao and Lin 2006).

 

√ Δείτε το Πιστοποιημένο Γανόδερμα ΕΔΩ

 

Κλινικές Δοκιμές σε Ασθενείς με Καρκίνο

lung_cancer_cell

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν η αντικαρκινική δράση του γανοδέρματος είναι άμεση ή επιτυγχάνεται μέσα από τις επιδράσεις που έχει στο ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου.

Το Ganoderma Lucidum είναι ένα από τα οχτώ συστατικά σε ένα φυτικό μίγμα που ονομάζεται "Καρκίνος του Προστάτη - Ελπίδα" (PC-SEPS), το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική θεραπεία τόσο σε εξαρτώμενο όσο και σε ανεξάρτητο από ανδρογόνα καρκίνο του προστάτη (Gao and Zhou 2009, Cancer prevention and treatment by Ganoderma, a mushroom with medicinal properties. Food Rev Int. 2009;19:275-325)

Το Γανόδερμα έχει χρησιμοποιηθεί σαν μοναδικός θεραπευτικός παράγοντας σε 3 κλινικές μελέτες σε ασθενείς με καρκίνο (Gao, Zhou 2002Gao, Zhou 2003, Gao, Sai 2003). Σε δύο τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες μελέτες χρησιμοποιήθηκε ένα εκχύλισμα πλούσιο σε GL-PS, σε 134 ασθενείς με καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο και σε διάφορα σημεία. Σε αυτούς τους ασθενείς χορηγήθηκε γανόδερμα σε κάψουλες 1800mg/ημέρα για 12 εβδομάδες. Στο 80% των ασθενών υπήρξε σημαντικά αυξημένη κυτταρική ανοσία, σε σχέση με τα επίπεδα του πλάσματος ιντερλευκίνης (IL)-2, IL-6, και της ιντερφερόνης  γ (IFN-γ) και της δραστηριότητας των φυσικών κυττάρων φονέων (NK).

Στην τρίτη μελέτη, ακολουθήθηκε το ίδιο πρωτόκολλο σε 68 ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα. Στην ομάδα με τους ασθενείς που πήραν Γανόδερμα, ενισχύθηκαν σημαντικά οι ανοσολογικές παράμετροι, μεταξύ των οποίων και το σύνολο των κυττάρων Τ, NK (κυττάρων φονέων) και CD4/CD8. Επιπλέον η ποιότητα ζωής στη βαθμολογία Karnofsky βελτιώθηκε για το 65% αυτών των ασθενών.

Το Γανόδερμα κατά τη χημειοθεραπεία

Η χημειοθεραπείες έχουν πολλές επιπτώσεις για τον οργανισμό γιατί εκτός από τα καρκινικά κύτταρα επηρεάζονται και υγιή κύτταρα του οργανισμού του ασθενούς. Επειδή το γανόδερμα δεν αλληλεπιδρά με κανένα φάρμακο μπορεί να ληφθεί παράλληλα με την αγωγή της χημειοθεραπείας και να μειώσει τις παρενέργειές της, όπως την κόπωση, την ανορεξία, την τριχόπτωση τον πόνο και την πιθανότητα μολύνσεων.

 

√ Δείτε το Πιστοποιημένο Γανόδερμα ΕΔΩ


Περισσότερες Έρευνες και Κλινικές Μελέτες

Παραπάνω αναφέρονται μερικές μόλις από τις εκατοντάδες έρευνες που έχουν γίνει για την αντικαρκινική δράση που έχει το Γανόδερμα. Περισσότερες έρευνες μπορείτε να βρείτε στην Αμερικάνικη Βιβλιοθήκη Ιατρικής, του Αμερικανικού Ινστιτούτου Υγείας Pubmed.

 • Οι αποπτωτικές και ανοσοποιητικές επιδράσεις αποκατάστασης των γανοδερικών οξέων, ορίζουν μια νέα προοπτική για τη συμπληρωματική θεραπεία του καρκίνου (Radwan 2011)
 • Τα Γανοδερικά οξέα εμφανίζουν αντικαρκινικές και αντιμεταστατικές δραστηριότητες (XU 2012).
 • Γανόδερμα: ένας δυνητικός παράγοντας για την βιοτεχνολογική παραγωγή αντικαρκινικών και ανοσορυθμιστικών φαρμάκων (Boh 2013)
 • Το ganoderma διεγείρει την κυτταροτοξικότητα των ΝΚ κυττάρων (Chang 2013)
 • Τα τριτερπένια από το Ganoderma Lucidum επάγουν την αυτοφαγία στον καρκίνο του παχέος εντέρου (Thyagarajan 2010 )
 • Μυκητοθεραπεία του καρκίνου: Μια ανασκόπηση για την κυτταροτοξική και αντικαρκινική δράση των μανιταριών (Popović 2013)
 • To Γανόδερμα Reishi στη θεραπεία του καρκίνου (Sliva 2003)

πηγή άρθρου: ganodermashop.gr

DXN Facebook Share Share on Facebook

Απρ

24

xronia-nefriki-aneparkia-kai-ganoderma

24. Απρίλιος 2016 Κυριακή

Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια & Ganoderma Lucidum


Προοδευτικό νόσημα, μη αναστρέψιμο που δημιουργεί

μεγάλα προβλήματα στην λειτουργία του οργανισμού.


 

Πολλά είναι τα αίτια που δημιουργούν την Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια στις σύγχρονες κοινωνίες,  χωρίς ωστόσο να διαφαίνεται ουσιαστική φαρμακευτική λύση εκτός της φυσικής προστασίας των νεφρών.
Η έγκαιρη διάγνωση και η άμεση ένταξη του ασθενούς στην συστηματική Γανοθεραπεία είναι οι λύσεις που και το νόσημα θα επιβραδύνουν έως και θα σταθεροποιούσουν, αλλά και σε αρκετά μεγάλα ποσοστά θα επαναφέρουν τους νεφρούς στην φυσιολογική τους λειτουργία.


 

 

Αρχικά ας συνειδητοποιήσουμε τα αίτια που προκαλούν την Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια, διατηρώντας πάντα τις γνώσεις αυτές έστω και στην άκρη του μυαλού μας με στόχο και σκοπό να τις αποφεύγουμε.
Προσδιορισμός της Χρόνιας Νεφρικής Ανεπάρκειας: Όπως προανέφερα είναι η προοδευτική, μη αναστρέψιμη μείωση της νεφρικής λειτουργίας, η οποία προκαλείται από πολλές αιτίες.
Ξεκινά ήπια και θα φτάσει σε κάποια στιγμή στο τελικό στάδιο της καθολικής νεφρικής ανεπάρκειας.

Χρονικά αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει από δυο χρόνια έως και δέκα.


Ο ρόλος των νεφρών στην ζωή μας: Είναι πρωταγωνιστικός ο ρόλος που διαπράττουν τα νεφρά στην καλή λειτουργία σώματος και οργανισμού.·         Διατηρούν την σύσταση του pH και του όγκου του εξωκυτταρικού υγρού.
·         Συμμετέχουν στην παραγωγή πλήθους ορμονών και ενζύμων.
·         Αποβάλουν όλα τα άχρηστα υγρά προϊόντα του μεταβολισμού, φαρμακευτικές και άλλες τοξίνες που εισέρχονται στο σώμα.
Με λόγια απλά, όταν κάποιος πάσχει από Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια ( ΧΝΑ ) και οι νεφροί δεν λειτουργούν σωστά έχει σαν αποτέλεσμα αφενός πολλές ορμόνες να μην παράγονται και αφετέρου να συσσωρεύονται όλες οι τοξίνες στο αίμα.
Και οι δυο αυτές δυσλειτουργίες επιφέρουν πολλά προβλήματα στον οργανισμό.  
Τα αίτια που προκαλούν την ΧΝΑ:
·         Φάρμακα.
·         Ναρκωτικές και αναβολικές ουσίες.
·         Μολύνσεις του ουροποιητικού συστήματος. ( Χρόνιες ουρολοιμώξεις, αφροδίσια νοσήματα. )
·         Σπειραματονεφρίτιδα. Χρόνια φλεγμονή των νεφρών και αποτελεί μάλιστα την κύρια αιτία σε Ελλάδα της νεφρικής ανεπάρκειας.
·         Διαβητική νεφροπάθεια.
·         Υπερτασική νεφροπάθεια.
·         Νεφρολιθίαση και πολυκυστική νόσος των νεφρών.
·         Κληρονομικότητα.
·         Εκ' γενετής προβλήματα του ουροποιητικού.
Η σειρά που αναφέρονται τα αίτια είναι ανάλογη των ποσοστών εμφάνισης της  ΧΝΑ.


 

 

Συμπτώματα της ΧΝΑ: Στα αρχικά στάδια δεν παρουσιάζονται συμπτώματα παρά μόνο αύξηση της αρτηριακής πίεσης και καλό είναι οι υπερτασικοί ασθενείς να κάνουν συχνές αιματολογικές και ουρολογικές εξετάσεις σε:
·         Κρεατινίνη.
·         Απώλεια πρωτεϊνών από τα ούρα.
Επίσης θα πρέπει να παρατηρούνται:
·         Αδικαιολόγητα οιδήματα των κάτω άκρων.
·         Ηλεκτρολυτικές ουσίες. Φώσφορο, Νάτριο και Κάλιο.
·         Ρυθμός σπειραματικής διήθησης.
Τέλος τα κλινικά συμπτώματα είναι:
·         Μειωμένη ποσότητα ούρων συγκριτικά με υγρά που λαμβάνονται.
·         Μειωμένη σεξουαλική λειτουργία.
·         Δυσκολία στην αναπνοή.
·         Πόνος στο στήθος, κράμπες και σπασμούς.
·         Αδυναμία, υπνηλία.
·         Ναυτία και αδικαιολόγητος εμετός.
Προς αποφυγή πανικού θα τονίσω πως πολλά από τα συμπτώματα μπορεί να είναι παροδικά ή να προσδιορίζουν άλλα νοσήματα.


Ganoderma Lucidum & Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια:  

 

Αναλύοντας μια προς μια τις κλινικά αποδεδειγμένες δράσεις του Ganoderma Lucidum εύκολα ο κάθε αναγνώστης θα κατανοήσει την σπουδαιότητα του τόσο στην δυσάρεστη περίπτωση που υπάρχει νόσημα, αλλά όσο και στην προληπτική προστασία των νεφρών πέρα και γενικότερα όλου του οργανισμού.


Αναλυτικά:
·         Ισχυρή αποτοξίνωση.
Ως γνωστό και κλινικά αποδεδειγμένο το Ganoderma Lucidum συμβάλει κάθετα στην αποβολή των τοξινών από το αίμα και ως απλοϊκή απόδειξη τούτου είναι η ήπια διουρητική του δράση. ( Η κατακράτηση τοξινών στο αίμα επιβαρύνουν σημαντικά τους νεφρούς έως και τους καταστρέφουν. )
·         Ομαλοποίηση της ποιότητας του αίματος.


 

Με τις τριακόσιες και πλέων ιαματικές και θρεπτικές ουσίες που περιλαμβάνει το Ganoderma Lucidum στην σύνθεση του καλύπτει τις ανάγκες σώματος και οργανισμού όχι μόνο ως προς την χορήγηση θρεπτικών συστατικών, αλλά και ως προς την αρωγή επεξεργασίας σύνθεσης του οργανισμού σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
·         Μεταφορά οξυγόνου.
Επίσης μια από τις κυριότερες δράσεις του Ganoderma Lucidum είναι και η ενίσχυση μεταφοράς οξυγόνου και στο τελευταίο κύτταρο του σώματος που ως γνωστό είναι η βασική πηγή ζωής. ( Καλά οξυγονωμένα κύτταρα στους νεφρούς απλά σημαίνει υγεία )
·         Προστασία των τριχοειδών.
Κλινικά έχει αποδείξει το GanodermaLucidum απλοικα ότι φροντιζει γενικότερα την σύσταση όλων των αρτηριών, φλεβών και τριχοειδών αγγείων ως προς τον αυλό αλλά και την απαιτούμενη ελαστικότητα αυτών. Σημαντικό δε είναι σε ότι αφορά τα τριχοειδή η παράπλευρη κυκλοφορία που δημιουργεί σε περιοχές που υπάρχει βλάβη ανεξαρτήτου αιτιολογίας. ( Φλεγμονή, πέτρες, κύστες, τραυματισμοί των νεφρών κ.α. )
·         Ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.
Το Γανοδερμικό οξύ σε συνδυασμό με τους πολυσακχαρίτες που περιλαμβάνονται στις δραστικές ουσίες στο Ganoderma Lucidum αποδεδειγμένα το προσδιορίζουν ως ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες ίαμα επιλογής. ( Ο μεγαλύτερες εχθρός των νεφρών είναι η φλεγμονή ανεξαρτήτου αιτιολογίας )
·         Ισχυρή ανάπλαση των υγιών κυττάρων.
Με όλα τα προαναφερόμενα, μας δίνεται η δυνατότητα να στηριζόμαστε σε μια φυσιολογική και απαραίτητη ανάπλαση των κυττάρων όλου του σώματος. ( Αυτό και μόνο μας εξασφαλίζει αν μη τι άλλο την σταθεροποίηση της λειτουργίας των νεφρών στην κατάσταση που βρίσκονται αν και κλινικές μελέτες αναφέρουν μεγάλα ποσοστά ίασης. )


 

 

·         Τέλος ισχυρή ενίσχυση του ανοσοποιητικού.


Είναι σημαντικός παράγοντας στην υγεία ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα για δυο βασικούς λόγους. Αφενός δεν θα παραστεί ανάγκη επιπρόσθετων φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων σε περίπτωση ιώσεων κτλ και αφετέρου δεν θα κινδυνέψουν οι νεφροί επιπρόσθετα από φαρμακευτικές τοξίνες.


Σημαντικό.
Το πολυδύναμο φυσικό ίαμα Ganoderma Lucidum είναι απαλλαγμένο από παρενέργειες και αλληλεπιδράσεις με άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα γιατί όλες του οι δραστικές ουσίες είναι υδατοδιαλυτές.
Πράγμα που σημαίνει ότι ο οργανισμός θα λάβει μόνο τις απαιτούμενες  και τα υπόλοιπα θα αποβληθούν από το σώμα δια των φυσιολογικών οδών.
Αξίζει να υπενθυμίσω ότι το Ganoderma Lucidum είναι από τα ελάχιστα προσαρμογόνα ιάματα με τόσες πολλές ιδιότητες.
Συμπερασματικά: Η ένταξη στην Γανοθεραπεία ατόμων με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κατά την προσωπική μου γνώμη είναι επιβεβλημένη.
 
Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού Φαρμακοποιός
 
  Πηγή άρθρου: bio365.blogspot.com   


Βιβλιογραφία : 
·         Boh B, Berovic M, Zhang J, Zhi-Bin L. Ganoderma lucidum and its pharmaceutically active compounds. Biotechnol Annu Rev. 2007; 13:265-301
·         Calviño E, Manjón JL, Sancho P, Tejedor MC, Herráez A, Diez JC. Ganoderma lucidum induced apoptosis in NB4 human leukemia cells: involvement of Akt and Erk. J Ethnopharmacol. 2010 Mar 2;128(1):71-8
·         Chan WK, Cheung CC, Law HK, Lau YL, Chan GC. Ganoderma lucidum polysaccharides can induce human monocytic leukemia cells into dendritic cells with immuno-stimulatory function. J Hematol Oncol. 2008; 21:1-9
·         Chen LW, Wang YQ, Wei LC, Shi M, Chan YS. Chinese herbs and herbal extracts for neuroprotection of dopaminergic neurons and potential therapeutic treatment of Parkinson's disease. CNS Neurol Disord Drug Targets. 2007;6(4):273-81
·         Chen X, Hu ZP, Yang XX, Huang M, Gao Y, Tang W, Chan SY, Dai X, Ye J, Ho PC, Duan W, Yang HY, Zhu YZ, Zhou SF. Monitoring of immune responses to a herbal immuno-modulator in patients with advanced colorectal cancer. Int Immunopharmacol. 2006; 6(3):499-508
·         Chu QP, Wang LE, Cui XY, Fu HZ, Lin ZB, Lin SQ, Zhang YH. Extract of Ganoderma lucidum potentiates pentobarbital-induced sleep via a GABAergic mechanism. Pharmacol Biochem Behav. 2007; 86(4):693-8
·         Gao Y, Tang W, Dai X, Gao H, Chen G, Ye J, Chan E, Koh HL, Li X, Zhou S. Effects of water-soluble Ganoderma lucidum polysaccharides on the immune functions of patients with advanced lung cancer. J Med Food. 2005;8 (2):159-68
·         Gao Y, Zhou S, Jiang W, Huang M, Dai X. Effects of ganopoly (a Ganoderma lucidum polysaccharide extract) on the immune functions in advanced-stage cancer patients. Immunol Invest. 2003; 32(3):201-15
·         Hajjaj H, Macé C, Roberts M, Niederberger P, Fay LB. Effect of 26-oxygenosterols from Ganoderma lucidum and their activity as cholesterol synthesis inhibitors. Appl Environ Microbiol. 2005; 71(7):3653-8
·         Hijikata Y, Yamada S, Yasuhara A. Herbal mixtures containing the mushroom Ganoderma lucidum improve recovery time in patients with herpes genitalis and labialis. J Altern Complement Med. 2007; 13(9):985-7
·         Hijikata Y, Yasuhara A, Sahashi Y. Effect of an herbal formula containing Ganoderma lucidum on reduction of herpes zoster pain: a pilot clinical trial. Am J Chin Med. 2005; 33(4):517-23
·         Hu H, Ahn NS, Yang X, Lee YS, Kang KS. Ganoderma lucidum extract induces cell cycle arrest and apoptosis in MCF-7 human breast cancer cell. Int J Cancer. 2002; 102(3):250-3
·         Lai CS, Yu MS, Yuen WH, So KF, Zee SY, Chang RC. Antagonizing beta-amyloid peptide neurotoxicity of the anti-aging fungus Ganoderma lucidum. Brain Res. 2008; 1190:215-24
·         Lee SY, Rhee HM. Cardiovascular effects of mycelium extract of Ganoderma lucidum: inhibition of sympathetic outflow as a mechanism of its hypotensive action. Chem Pharm Bull (Tokyo). 1990; 38(5):1359-64.
·         Li Y, Yang Y, Fang L, Zhang Z, Jin J, Zhang K. Anti-hepatitis activities in the broth of Ganoderma lucidum supplemented with a Chinese herbal medicine. Am J Chin Med. 2006;34(2):341-9.
·         Lin ZB. Cellular and molecular mechanisms of immuno-modulation by Ganoderma lucidum. J Pharmacol Sci. 2005; 99(2):144-53
·         Seto SW, Lam TY, Tam HL, Au AL, Chan SW, Wu JH, Yu PH, Leung GP, Ngai SM, Yeung JH, Leung PS, Lee SM, Kwan YW. Novel hypoglycemic effects of Ganoderma lucidum water-extract in obese/diabetic (+db/+db) mice. Phytomedicine. 2009; 16(5):426-36
·         Wachtel-Galor S, Tomlinson B, Benzie IF. Ganoderma lucidum ("Lingzhi"), a Chinese medicinal mushroom: biomarker responses in a controlled human supplementation study. Br J Nutr. 2004; 91(2):263-9
·         Weng CJ, Chau CF, Yen GC, Liao JW, Chen DH, Chen KD. Inhibitory effects of ganoderma lucidum on tumorigenesis and metastasis of human hepatoma cells in cells and animal models. J Agric Food Chem. 2009; 57(11):5049-57
·         Xie JT, Wang CZ, Wicks S, Yin JJ, Kong J, Li J, Li YC, Yuan CS. Ganoderma lucidum extract inhibits proliferation of SW 480 human colorectal cancer cells. Exp Oncol. 2006; 28(1):25-9
·         Yuen JW, Gohel MD. Anticancer effects of Ganoderma lucidum: a review of scientific evidence. Nutr Cancer. 2005; 53(1):11-7
·         Zhang HN, Lin ZB. Hypoglycemic effect of Ganoderma lucidum polysaccharides. Acta Pharmacol Sin. 2004; 25(2):191-5

DXN Facebook Share Share on Facebook

Απρ

18

Myco_Veggie_Adinatisma

18. Απρίλιος 2016 Δευτέρα

Myco Veggie - Το κλειδί σε κάθε δίαιτα

 

 

Μια μοναδική φόρμουλα στον κόσμο που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σώματος και οργανισμού όλο το εικοσιτετράωρο με 100% ασφάλεια.  Το Myco Veggie δεν θα διαταράξει τον οργανισμό και τις δραστηριότητες αυτών που θα το επιλέξουν ως σύμμαχο στο διαιτολόγιο τους. Αντίθετα μάλιστα θα εξασφαλίσει την κάλυψη κάθε ανάγκης τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Τι είναι το Myco Veggie  ;


 

Είναι μια μοναδική φόρμουλα αρίστης ποικιλίας βοτάνων, επιλεγμένων λαχανικών και μπαχαρικών που θα μπορούσε να αντικαταστήσει ακόμα και ένα ισορροπημένο  κύριος γεύμα.  
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καλύπτει τον οργανισμό εγγυημένα από τα συστατικά που χρειάζεται προκειμένου να καλύψει τις καθημερινές του ανάγκες σε ενέργεια και θρέψη, αλλά και συνάμα να ομαλοποιεί όλες τις λειτουργίες του.
Το μόνο που μένει είναι η δική σας επιθυμία του λόγου που θα το εντάξετε στην καθημερινότητα σας


Τι προσφέρει το Myco Veggie ;
√ Καθημερινή αποτοξίνωση.
Είναι γνωστό σε όλους μας νομίζω πως οι τοξίνες είναι αυτές που δημιουργούν τα προβλήματα σε σώμα και οργανισμό.
√ Ενέργεια και απαιτούμενη θρέψη.
Δεν θα αισθανθεί ποτέ οι δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν ο χρήστης του Myco Veggie μα και δεν θα πρέπει να αγχωθεί αν έλαβε τα απαιτούμενα θρεπτικά συστατικά της ημέρας χωρίς ίχνος λιπαρών.

 

 

√ Έλεγχο και καύση του περιττού λίπους.

Στην σύνθεση του Myco Veggie υπάρχουν φυσικοί λιποδιαλύτες για να ελέγχουν τόσο την πρόσληψη, όσο και την απομάκρυνση.
√ Ομαλοποίηση του γαστρεντερικού.
Το πλήθος φυτικών ινών που παρέχει, εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του γαστρεντερικού και το καθιστά ικανό να προσλαμβάνει και να επεξεργάζεται όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.
√ Δικαίωμα επιλογής στην χρήση του.
Είναι σημαντικό ότι το Myco Veggie μπορεί να αποτελέσει την νούμερο ένα επιλογή σε όσους θέλουν να χάσουν βάρος, αλλά και σε όλους αυτούς που χρειάζονται ένα ειδικευμένο διαιτολόγιο όπως μετά από μακροχρόνια νοσηλεία, πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη, αθλητές και όσοι ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό, μαθητές και σπουδαστές κατά την διάρκεια των εξετάσεων, άτομα τρίτης ηλικίας κ.α.

 

>> Δείτε το Myco Veggie >> Εδώ


Τι περιέχει το Myco Veggie ;


 

Σε μελετημένη αναλογία που βγήκε από ομάδα επιστημόνων και κατόπιν κλινικών ερευνών και σε αφυδατωμένη μορφή το Myco Veggie περιέχει:


Plantago psyllium, Apium graveolens, Morus microphylla, Zingiberofficinale, 
Cymbopogon citratus, Lentinula edodes, Lyophyllumdecastes, Calocybe gambosa, 

Hericium erinaceus, Pleurotuspulmonarius, Zea mays,Citrus aurantifolia, 

Citrus sinensis, Spirulina platensis, Camelliasinensis, Pericarpium Citri 
reticulae, Cinnamomum zeylanicum, Illicium verum, Eugenia caryophyllus.

 

>> Δείτε το Myco Veggie >> Εδώ

 

Αναλυτικά τα κυριότερα είναι:
→ Spiroulina  Γνωστή σε όλους μας. Αναλυτική αναφορά δημοσιεύτηκε στο Blog   
→ Lion's Mane  Αναλυτική αναφορά δημοσιεύτηκε στο Blog   
→ Noni.  Αναλυτική αναφορά δημοσιεύτηκε στο Blog  
 


 

→ Grain Psylium  Βότανο που εξισορροπεί την λειτουργία του εντέρου. Θεωρείται κατάλληλο για την δυσκοιλιότητα, αλλά και την διάρροια, καθώς και για τις αιμορροΐδες.
→ Celery  Είναι γνωστή η αντιφλεγμονώδη δράση του κύρια όταν υπάρχει στο ουροποιητικό. Έχει πληθώρα βιταμινών.
→ Mulberry Leaf  Προστατεύει το γαστρεντερικό από έλκη και ερεθισμούς. Μειώνει την χοληστερίνη και έχει αντί γεροντικούς παράγοντες.
→ Gingo Leaf  Ενισχύει το πνεύμα και καταπολεμά την κόπωση.
→ Ginger  Μειώνει το σωματικό βάρος, ενισχύει τις άμυνες του οργανισμού. Ισχυρό βότανο για την αποτοξίνωση.  
→ Lemon Grass  Ενισχύει το νευρικό σύστημα κατά του άγχους


 

→ Shiitake Mushroom  Βότανο με ισχυρές αντικαρκινικές δράσεις, ενισχύει το ανοσοποιητικό και έχει και αντί αλλεργικές ιδιότητες.
→ Lyophillium Mushroom  Θρεπτικό μανιτάρι, πλούσιο σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες.
→ StGeorge's Mushroom  Ίαμα που καταπολεμά την συσσώρευση του λίπους, πλούσιο σε φυτικές ίνες.
→ Elm Oyster Mushroom  Ίαμα πλούσιο σε βιταμίνες C, E, A, B και ωφέλημα ακόρεστα λιπαρά.
→ Grey Oyster Mushroom  Πλούσιο σε βιταμίνες, ακόρεστα λιπαρά και υδατάνθρακες.
→ Split Gill Mushroom  Βοηθά την χώνευση και την καλή λειτουργία του εντέρου.
→ Sweet Corn Γλυκό καλαμπόκι που προσφέρει ενέργεια.
→ Lime  Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες Α & C
→ Orange  Μοναδική  πηγή σε βιταμίνες κύρια C 
→ Green Tea   Αντιοξειδωτικό με ικανότητα να καταπολεμά το συσσωρευμένο λίπος.  
→ Pericarpium Citri Reticulatea Ισχυρό αντιοξειδωτικό και ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος.
→ Star Anise Για την χώνευση και χαλάρωση του στομαχιού.
→ Clove and Cinnamon Γαρίφαλο & Κανέλα, με χωνευτικές ιδιότητες.


 

Αξίζει να γνωρίζεται ότι:
Κάθε δόση του Myco Veggie προσφέρει στον οργανισμό, πέρα όλων των άλλων ευεργετημάτων τα εξής:


Ανά μεζούρα 5  γραμμάρια :
                    Ενέργεια     18 Kcal
                    Υδατάνθρακες    4,3g
                    Ζάχαρη    0,0g
                   Πρωτεΐνη    0,1g
                   Λιπαρά    0,1g
                   Χοληστερόλη    0,0mg
                   Διαιτητικές φυτικές ίνες    3,9
                   Νάτριο    4,3m


     

Συμπερασματικά:
Θεωρώ ότι είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα διατροφής για όλους μας τουλάχιστον για κάποιους μήνες τον χρόνο, πέρα εκείνων που πραγματικά το έχουν ανάγκη.
Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

 

>> Δείτε το Myco Veggie >> Εδώ
 
Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού Φαρμακοποιός

 

Πηγή: Bio365.blogspot.gr

DXN Facebook Share Share on Facebook

Μάρ

19

sumptomata-emminopausis-&-farmakeutika-manitaria

19. Μάρτιος 2016 Σάββατο

 

Συμπτώματα εμμηνόπαυσης και φαρμακευτιά μανιτάρια


Συμπτώματα εμμηνόπαυσης και φαρμακευτικά μανιτάρια


Γράφει η Άννα Κονοβέση, Μαία και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Α' Βοηθειών

 

Η εμμηνόπαυση (κλιμακτήριος) είναι μια περίοδος όπου το γυναικείο σώμα περνά από τη γόνιμη στη μη γόνιμη φάση του. Αυτό είναι πάντα ένα μεγάλο σημείο καμπής στη ζωή των γυναικών αλλά είναι επίσης και μία ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Η εμμηνόπαυση έχει διαφορετική διάρκεια για κάθε γυναίκα, μπορεί να επεκταθεί σε μια περίοδο περίπου δέκα χρόνια, κυρίως μεταξύ της ηλικίας των 45 και 60.

 

Αυτό το στάδιο της ζωής συνδέεται με φιλοσοφικές σκέψεις για το δεύτερο μισό της ζωής και συχνά συνοδεύεται από φόβους, όπως ο φόβος του να πάψει η γυναίκα να είναι ελκυστική, ο φόβος των γηρατειών και ο φόβος των ασθενειών. Όχι μόνο για να ανακουφίσουν τον πόνο αλλά και για να συνεχίσουν να πληρούν τις προδιαγραφές «ομορφιάς» που η κοινωνία επιβάλλει, πολλές γυναίκες εξακολουθούν να είναι πρόθυμες να χρησιμοποιούν θεραπείες ορμονικής υποκατάστασης, παρόλο που γνωρίζουν τους σχετικούς κινδύνους.

 

Επικριτικές φωνές για τη θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης

Ωστόσο, η κλασική ιατρική αμφισβητεί επίσης τα οφέλη της ορμονικής υποκατάστασης. Αναμφισβήτητα, υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ της πρόσληψης οιστρογόνου και καρκίνου του μαστού, καθώς τα οιστρογόνα διεγείρουν την ανάπτυξη των ιστών, όπως τα ευαίσθητα σε οιστρογόνο κύτταρα του μαστού και της μήτρας. Επίσης, μελέτες έχουν δείξει ότι τα συνθετικά οιστρογόνα μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στο DNA που μπορεί να είναι καρκινογόνες στον ιστό.

Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να σκεφτούμε σχετικά με τους κινδύνους και τα οφέλη της θεραπείας ορμονικής υποκατάστασης. Μη ορμονικές θεραπείες χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο ως εναλλακτική θεραπεία των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης.

 

Ώρα αλλαγής: Το «σύνδρομο της κλιμακτηρίου»

Με την έναρξη της εμμηνόπαυσης, οι ωοθήκες παράγουν όλο και λιγότερες σεξουαλικές ορμόνες. Επίσης, πολλές γυναίκες αισθάνονται συμπτώματα δυσφορίας που διαφέρουν αρκετά έντονα από γυναίκα σε γυναίκα. Τα οιστρογόνα δρουν στον εγκέφαλο για τον έλεγχο της θερμοκρασίας του σώματος, το οποίο μπορεί να προκαλέσει διακυμάνσεις στα επίπεδα των ορμονών, μπορεί να προκαλέσει εξάψεις και εφίδρωση. Αυτά τα συμπτώματα είναι από τα πιο συνηθισμένα που βιώνουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Επιπλέον, διαταραχές ύπνου, κατάθλιψη, ξηροί βλεννογόνοι, και προβλήματα κατά τη διάρκεια του σεξ ίσως επίσης παρουσιαστούν.

Σύμφωνα με μελέτες, περίπου 66% των γυναικών υποφέρουν από μέτρια έως σοβαρά συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και μόνο το 33% δεν αισθάνεται ότι πλήττεται σωματικά. Ωστόσο, οι σωματικές και ψυχικές διαταραχές που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση δεν είναι απαραίτητο να οδηγήσει σε ενοχλήσεις. Η μετάβαση σε αυτό το νέο στάδιο της ζωής μπορούν να υποστηριχθεί από τη φύση, για παράδειγμα με τη χρήση φυτοοιστρογόνων ή συγκεκριμένα φαρμακευτικά μανιτάρια που περιέχουν συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες να επαναφέρουν το σώμα τους και την ψυχή τους σε ισορροπία.


Κόρντισεπς Σίνενσις (Cordyceps Sinensis)

Η εμμηνόπαυση συχνά πηγαίνει χέρι-χέρι με υπερδιέγερση του νευρικού και καταθλιπτική διάθεση. Τα χαμηλά επίπεδα οιστρογόνων οδηγούν επίσης σε μείωση αυτών των νευροδιαβιβαστών, οι οποίοι χρειάζονται για να παρέχουν μια καλή διάθεση.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η χορήγηση Cordyceps διεγείρει την απελευθέρωση της 17β-οιστραδιόλης και μειώνει τα συμπτώματα που συνδέονται με χαμηλά επίπεδα οιστρογόνων.

Δεύτερον, το Κορντισεπς επίσης αναστέλλει το ένζυμο οξειδάση μονοαμίνης (ΜΑΟ), η οποία υποβαθμίζει την σεροτινίνη, την ορμόνη της «καλής διάθεσης», μεταξύ άλλων. Συνεπώς, το φαρμακευτικό μανιτάρι Cordyceps :

-προάγει τη συναισθηματική ισορροπία και μειώνει την καταθλιπτική διάθεση ή τάση.

-έχει ηρεμιστική, χαλαρωτική και ρυθμιστική δράση,

-και διεγείρει τη λειτουργία των επινεφριδίων.

Το Cordyceps έχει επίσης:

-ειδική επίδραση στα όργανα στην κοιλιακή χώρα και

-ενισχύει την ενέργεια των νεφρών.

-χρησιμοποιείται επίσης για να υποστηρίξει τη «φωτιά της ζωής», το οποίο είναι σημαντικό για τις γυναίκες που είναι περισσότερο επιρρεπείς στο κρύο και στη σεξουαλική αποστροφή.

 

Ρέισι (Reishi) ή Γανόδερμα (Ganoderma)

Αυτό το φαρμακευτικό μανιτάρι ονομάζεται επίσης «μανιτάρι της αιώνιας ζωής» στην ασιατική ιατρική. Βοηθάει σε :

-εξάψεις, εσωτερική ανησυχία και αϋπνία.

-επίσης, αποτελεί εξαιρετική υποστήριξη σε περιπτώσεις έλλειψης δύναμης και ενέργειας.

Στην αρχαία Κίνα το Reishi έχει παραδοσιακά χρησιμοποιηθεί σε ανθρώπους ηλικιωμένους ή σε όσους πάσχουν από αμνησία και αδύναμα νεύρα. Κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, είναι απαραίτητο το σώμα να προσαρμοστεί στο μεταβολισμό του. Δεδομένου ότι το ήπαρ εμπλέκεται σε αυτές τις μεταβολικές αλλαγές, η διαδικασία αυτή μπορεί να υποστηριχθεί από τη χορήγηση Reishi. Γενικότερα, το Reishi :

-ενισχύει το συκώτι,

-προάγει τις διαδικασίες αποτοξίνωσης, και

-κατευθύνει τη θερμότητα έξω από το σώμα.

Σε αυτή τη φάση της μεταβολικής μετατροπής του οργανισμού, το σώμα αποκτά νέα ενέργεια και η γυναίκα αισθάνεται περισσότερο ενεργητική και δυνατή.


Hericium -Lion's Mane η Χαίτη του Λιονταριού)

Εξαιτίας των ορμονικών διακυμάνσεων, οι γυναίκες υποφέρουν κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης λόγω αυξημένου στρες. Αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στον γαστρεντερικό σωλήνα. Λόγω της προστατευτικής δράσης του στους βλεννογόνους, η επίδραση που έχει το Hericium στην αναγέννηση των βλεννογόνων έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ επιτυχημένο. Το Hericium προστατεύει αλλά παράλληλα και ενισχύει το νευρικό σύστημα.

Ως εκ τούτου, φόβοι που σχετίζονται με το άγχος, απώλεια μνήμης και η αϋπνία μπορούν να αντιμετωπιστούν καλά με αυτό το φαρμακευτικό μανιτάρι. Το πιο γνωστό είδος Hericium είναι το μανιτάρι Hericium erinaceus ή Lion's Mane (η Χαίτη του Λιονταριού).

Συμπέρασμα

Η εμμηνόπαυση δεν είναι μια ασθένεια αλλά μια φυσική φάση στη ζωή κάθε γυναίκας!

Τα φαρμακευτικά μανιτάρια μπορούν να επηρεάσουν τους ρυθμιστικούς μηχανισμούς του σώματος με έναν ασφαλή και οικονομικό τρόπο, και να βοηθήσουν το σώμα να επανακτήσει την ισορροπία του.

Η μυκητοθεραπευτική αγωγή σε ήπια έως μέτρια συμπτώματα της εμμηνόπαυσης μπορεί να οδηγήσει σε ανακούφιση ή ακόμα και σε πλήρη απαλλαγή από τα συμπτώματα.

 

Διαβάστε ολοκληρωμένο το άρθρο ΕΔΩ

Πηγή άρθρου: Εναλλακτική Δράση 

DXN Facebook Share Share on Facebook

Φεβ

27

DXN Myco Veggie

27. Φεβρουάριος 2016 Σάββατο

DXN Myco Veggie – Αδυνάτισμα

mycoveggieΤο DXN Myco Veggie είναι ένα εκπληκτικό συμπλήρωμα διατροφής, που στην πραγματικότητα περιέχει όπως θα δείτε και παρακάτω υπερτροφές, μπαχαρικά και γενικότερα δραστικά θρεπτικά συστατικά.  Το Myco Veggie, δημιουργήθηκε από την DXN με σκοπό να εξυπηρετήσει τα άτομα που επιθυμούν ναχάσουν βάρος με φυσικό και υγιεινό τρόπο, εκείνους που θέλουν να ελέγχουν το βάρος τους, τους χορτοφάγους (vegetarians), τα άτομα με δυσκοιλιότητα ή ήπια διάρροια και εκείνους που θέλουν να κάνουν μια ισχυρή αποτοξίνωση του οργανισμού τους και ειδικά του εντέρου αλλά και να αποφύγουν την κατακράτηση υγρών στον οργανισμό.

Το Myco Veggie αποτελείται από τα παρακάτω συστατικά:

Plantago psyllium  - Το φυσικό καθαρτικόΨίλιο

Apium graveolens – Το γνωστό μας Σέλινο που χρησιμοποιείται στην απώλεια βάρους, καθώς με την πέψη και μόνο καταναλώνει ποσοστό των θερμίδων που λαμβάνονται.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMorus microphylla – Τα γνωστά μας Μούρα που αλκαλοποιούν το Ph, είναι αντιοξειδωτικά και πλούσιες πηγές σιδήρου, ασβεστίου, μαγνησίου, φωσφόρου, καλίου και σεληνίου

Ginkgo biloba – Γνωστό για τις χωνευτικές, διουρητικές ιδιότητές του αλλά και για την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Zingiber officinate – Είναι το Τζίντζερ ή Πιπερόριζα που δρα εναντίον των στομαχικών διαταραχών και βοηθά την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος όπως η χώνευση, είναι δυνατό αντιοξειδωτικό και τονώνει τον οργανισμό.

Cymbopogon citratus – Είναι το Λεμονόχορτο με ιδιότητες διουρητικές, τονωτικές και διεγερτικές.  Ενδυναμώνει την πέψη και χρησιμοποιείται ως αντιβακτηριακό, αποτοξινωτικό, τονωτικό του νευρικού συστήματος, ρυθμιστής της αρτηριακής πιέσεως.

Shiitake mushroomLentinula edodes – Είναι το μανιτάρι Shitake το οποίο διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και ενεργοποιεί κύτταρα και πρωτεϊνες που επιτίθενται στον καρκίνο.

Lyophyllum decastes – Εδώδιμα μανιτάρια με αντικαρκινικές – αντιοξειδωτικές ιδιότητες και δρουν κατά της υπέρτασης.

Calocybe gambosa – Επίσης μανιτάρια με αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Hericium erinaceus – Το γνωστό σε όλους Lion’s Mane

Pleurotus pulmonarius - Τα γνωστά σε εμάς μανιτάρια πλευρώτους, τα οποία είναι πλούσια σε πολυσακχαρίτες β-γλυκάνης και έχουν Pleurotusαντικαρκινική – αντιοξειδωτική, αντιμικροβιακή και αντι-διαβητική δράση.

Zea mays – Το καλαμπόκι, το οποίο έχει μεγάλη διατροφική αξία καθώς περιέχει θειαμίνη, νιασίνη, σύμπλεγμα των Βιταμινών Β και Β5, φολικό οξύ, φυτικές ίνες,  βασικά μέταλλα, μαγνήσιο και φώσφορο.

Citrus aurantifolia – Είναι η επιστημονική ονομασία για το Λεμόνι, γνωστό για την βιταμίνη C που περιέχει.

Citrus sinesis – Η επιστημονική ονομασία για το πορτοκάλι.

Spirulina platensis – Η γνωστή για όλους μας Spirulina, η  πλήρης τροφή, η οποία αλκαλοποιεί το Ph, του οργανισμού, βελτιώνει την απόδοση του εντέρου στο να αφομοιώνει θρεπτικά συστατικά, ενισχύει πολύ το μεταβολισμό κ.α

Camelia sinensis – Είναι το φυτό από τα φύλλα του οποίου προέρχεται το πράσινο τσάι

Pericarpium Citri Reticulate – Ένα είδος ξυρού καρπού που δυναμώνει την ενέργεια του σώματος

κανέλα κευλάνηςCinnamomum zeylanicum – Κανέλα Κεϋλάνης η οποία ενδείκνυται για γαστρο-εντερικά προβλήματα, ενδυνάμωση λειτουργιών του ουροποιητικού συστήματος, δρα ενταντίον των μυκητών και των βακτηρίων και βοηθά τα άτομα που πάσχουν από διαβήτη να μεταβολήσουν ευκολότερα τη γλυκόζη.

Illicium verum – Γλυκάνισος (αστεροειδής).  Στην παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική χρησιμοποιούταν για τη θεραπεία του κοιλιακού άλγους.

Eygenia caryophyllus – Το Γαρύφαλλο που εδώ χρησιμοποιείται κυρίως για την αντιμετώπιση της δυσπεψίας.

Από όλα τα παραπάνω συστατικά που περιέχονται στο Myco Veggie, την μεγαλύτερη περιεκτικότητα έχει το  plantago psylium (23,26%). Το Myco Veggie είναι μια μοναδική φόρμουλα της DXN και όσο αφορά στο αδυνάτισμα, έχουμε πάρα πολλές περιπτώσεις που με 2 δόσεις την ημέρα έχασαν και 5 κιλά μέσα σε ένα μήνα.

Πηγή dxncoffee.gr

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Greece 2011